Ligging van Vakantiewoning in Porto

Appartement op de Ribeira: het historische centrum van Porto

De vakantiewoning is gelegen in het hart van Porto, in de voorkant van de rivier de Douro. De Ribeira district is de meest authentieke van Porto en het appartement is gelegen in het centrum van dit deel een rijke historie. Een wandeling rond het appartement biedt u het meeste van wat Porto te bieden heeft. De meest bekende monumenten van Porto zijn echt portieken van de appartementen: de kathedraal, het Palais de la Bourse, het São Bento treinstation en de kerk van Sao Francisco.

De locatie kaart van het appartement in Porto


Vergroot kaart van Porto

Van Porto Airport naar het appartement op de Ribeira

Het is vrij eenvoudig om te krijgen van Porto vliegveld naar het appartement op de Ribeira:

  • Met de metro Porto: er is een directe verbinding tussen de vliegveld en het centrum van Porto met de lijn F (paarse lijn). Eenmaal op het station Trinidade, eenvoudig te veranderen naar D lijn naar São Bento (gele lijn, zie de metro kaart hieronder). U kunt zelfs overwegen lopen 10 minuten als je niet al te druk om het centrum te vinden.
  • Per taxi: Taxis in Porto zijn vrij goedkoop en veilig. Neem de taxi vanaf het vliegveld van Porto en het appartement kost ongeveer € 25 en € 30.

Wat is er te zien en in Puerto rond de vakantiewoning?

Het appartement in Porto is in het centrum van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ontdek wat te doen en bezoeken rond het appartement in Porto.