Rondom het appartement in Porto

Het vakantieappartement in de Ribeira in Porto: de beste plaats om de charmes van Porto en Portugal te genieten.

De accommodatie in het appartement in Porto stelt u in staat om dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van de stad. Hier zijn enkele voorbeelden van wat hij kan doen en bezoek rond het appartement in Porto.

Toerisme in Porto: in Video!

Ribeira Porto: waar is het appartement!

De omgeving van Ribeira is de ziel van Porto en een erfgoed UNESCO wereld sinds 1995. De warme en schilderachtige wijk is erg rustgevend. U zult genieten van een bezoek aan de oude middeleeuwse straten van de mooie functies rond het Portugese vakantiewoning in Porto.

Het historische centrum van Porto

Het appartement is gelegen waar de stad van Porto werd geboren. De Ribeira brengt de mooiste monumenten en beroemde Porto. Onder de bezienswaardigheden: de kathedraal (Se Porto), de romaanse monumenten van de grootste in Portugal, de Stock Exchange Palace (Palácio da Bolsa), het station van Sao Benito en tegels of de kerk van Sao Francisco , gotische gebouw met een uitzonderlijke Porto barok interieur …

 

Luis I-brug: 5 minuten lopen van het appartement

Boven de Ribeira van Porto, kunt u direct zien van de vakantiewoning het meest bekende symbool van Porto: Luis I brug. In 1886 gebouwd in de stijl van Eiffel, is 395 meter hoog en is een van de hoogste ijzeren brug ter wereld. Bereik de top van de brug duurt niet meer dan 5 minuten van de Ribeira, door de trap of kabelbaan. Dan kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de rivier de Douro en de oude Porto.

De wijnkelder in Porto : in de voorkant van het appartement

Aan de overkant van de Douro, tegenover het appartement, kunt u de kelders waar de wijn leeftijd van Porto is beroemd stad in de wereld. Porto wordt alleen geproduceerd in de kelders van Porto in de wijngaarden die lijn langs de Douro in Portugal.

Stranden van Porto: 20 minuten van het appartement

Porto ligt aan de monding van de Douro in de Atlantische Oceaan. De stranden van Porto zijn dan ook in het westen van de stad en vakantiegangers worden uitgevoerd voor beginners of om te surfen en ontspanning De stranden zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het appartement: het is mogelijk om met de bus 100m van het appartement om naar het strand in 15-20m. Maar u misschien de voorkeur aan de typisch Portugese tram lenen om naar het strand: u kunt het nemen achter de vakantiewoning. De tram brengt u naar het strand in 25-30min en je zult de reis genieten aan de oevers van de Douro, Porto bezoeken!

 

Gastronomie: in of rond het appartement!

U vindt hier vele Portugese restaurants in de buurt van de woning aan de lokale keuken te proeven, bijvoorbeeld langs de Douro. U kunt verwijzen naar onze lijst van plaatsen gevonden in het appartement. Tijdens uw verblijf in Porto, kunt u ook het verlangen om naar de gerechten van vis proeven in de restaurants van de vissers langs de kust.

U vindt er ook alles wat hij doet om te koken in het appartement. De keuken van het appartement is voldoende toegerust voor u om te testen Portugese recepten!

Architectuur, maar ook buiten het appartement!

Porto is een stad architect en architectuur. Gerenommeerde architecten als Eduardo Souto de Moura (Pritzker Prize in 2011) en Álvaro Siza Vieira (Pritzker Prize in 2001), wonen, werken en leren in Porto. Geniet van de historische monumenten als meer moderne gebouwen, zoals het House of Music (Casa da Musica), Rem Koolhaas.

Het ontwerp in het vakantiewoning en decoreren van de locatie die u herinneren dat je in een stad van de architectuur: het appartement werd in 2008 gerenoveerd door een architect / ontwerper van de stad Porto.

De musea en cultuur in Porto

Porto is een stad van cultuur actief in Portugal. Onder de musea, de Stichting Serralves verdient vermelding liefhebbers van moderne kunst. U kunt ook een wandeling door de mooie park rondom het museum.

De uitgangen en het nachtleven in Porto

De vakantiewoning is zeer rustig ‘s nachts en je zult niet in het bijzonder last van het lawaai van de straten van Porto. Maar het nachtleven in Porto kunnen worden geanimeerd. Een mooie plek om een aangename avond door te brengen uit het appartement is rondom de straat “Galerias de Paris”, opgesteld aan de Universiteit van Porto. Het is slechts 10 minuten lopen van het appartement en u kunt gaan van bar naar bar om een glaasje van Porto een caipirinha te genieten. Er zijn ook veel clubs en disco’s in Puerto …